Introductie

ABS Actual Business Services heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van secretariaat- en telefoonservice. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en zijn gemakkelijk bereikbaar per auto, tram of bus.

Het team: persoonlijk en betrokken

ABS werkt met een klein team vaste en betrokken medewerksters. Medewerksters die begrijpen wat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid inhoudt. Dat is tijdens de inwerkperiode ook één van de belangrijkste aandachtspunten. Iedereen werkt bij ons op onze locatie, dus alle telefonistes zijn continu volledig op de hoogte van wat er speelt. Om optimale service en hoge kwaliteit te kunnen verlenen zullen wij ons verdiepen in uw bedrijf, in uw product en vooral in uw wensen. Het aantal bedrijven waarvoor wij de telefoon aannemen houden wij bewust beperkt, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Voor sommige klanten nemen wij al meer dan 15 jaar de telefoon aan, voor andere klanten verzorgen wij al vele jaren de orderadministratie, tekstverwerking en bijvoorbeeld het online inplannen van de agenda.

Landelijke dekking

Door de jaren heen hebben wij een heel divers klantenbestand opgebouwd, divers in dienstverlening maar ook qua locatie; van Noord-Holland tot in het diepe zuiden.

Introductie ABS in Amsterdam