Saskia de Bel, gz-psycholoog

Referenties > Saskia de Bel, gz-psycholoog

‘Omdat werk en welzijn nauw met elkaar verbonden zijn, heb ik een intensieve en integrale methode ontwikkeld die borg staat voor een kwalitatief hoogwaardige en op de persoon afgestemde aanpak. Een aanpak die zowel gericht is op het voorkomen en behandelen van werk-gerelateerde problemen als op concrete werkhervatting en het gezond houden van mensen in organisaties. In mijn benadering ga ik uit van de samenhang tussen lichaam en geest. Het uitgangspunt is: kies en handel vanuit persoonlijke kwaliteiten, waarden en principes. Daarom worden mensen in begeleidingstrajecten bij mij gestimuleerd tot bezinning, meer zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Zodat zij met hernieuwde inspiratie en vitaliteit weer verder te kunnen.’

‘Vaak ben ik in gesprek met mijn cliënten en zij verdienen al mijn aandacht. Een telefoongesprek tussendoor leidt enorm af en de draad dan weer snel oppakken kan gewoon niet. Een antwoordapparaat is geen optie, veel te onpersoonlijk en juist mensen die persoonlijke aandacht zoeken haken dan af. Logisch dus dat ik al jaren geleden voor telefoonservice koos en op advies van een goede collega werd dat ABS. De telefonistes nemen niet alleen met mijn bedrijfsnaam op, maar ook met hun eigen naam. Die persoonlijke aanpak straalt af op mijn cliënten, dat is voor mij belangrijk, dat zij zich prettig voelen tijdens zo’n telefoongesprek. Je voelt dat de telefonistes betrokken zijn en plezier in hun werk hebben. De meest voorkomende (eerste) vragen weten zij te beantwoorden en zij stellen zich tijdens zo’n gesprek professioneel en discreet op. Een heel leuk, slim en enthousiast team van vrouwen, ga zo door!’