7 mei 2022: Piiiiiim!

7 Mei 2002, ik herinner mij die dag nog goed. Het was een zonnige dag en de zomer zat al goed in de lucht. Ergens halverwege de tweede helft van de middag ging ik de straat op mijn broertje en riepen wij luidkeels “Pim, Piiiiim, waar zit je? Piiiim kom thuis!”. Een boze meneer gooit kwaad zijn voordeur open en stapt zijn tuin in en roept boos, “hebben jullie verdomme geen enkel greintje respect in jullie lijf?”

6 Mei 2002, een zwarte bladzijde in de Nederlandse (politieke) geschiedenis. De dag dat Pim Fortuyn werd vermoord. Tja of de duvel ermee speelde, maar in de nacht van 6 op 7 mei 2002 verdween de kat van mijn broertje genaamd Pim. Pim kwam altijd ’s nachts thuis en mocht het een keer niet gebeuren, dan wist je zeker dat je hem ’s ochtends bij het ontbijt aantrof. Zijn mandje bleef die nacht en dag leeg. Pim was mijn broertje zijn alles. Zodra ik die dag thuis kwam van college vroeg hij mee te gaan zoeken. En zo gebeurde, daar liepen wij schuddend met een zak kattenbrokjes luid Pim roepend over straat. Een verontwaardigde blik van een voorbij fietsende vrouw, een boze man schreeuwend in zijn tuin en een voetganger die vroeg of het niet kon wachten gezien wat er nog geen dag geleden was gebeurd.

Sommige dingen kunnen gewoon niet wachten en zijn nu eenmaal niet leuk om te doen, maar moeten gebeuren. Heb jij dat wel eens op je werk, aanhikken tegen telefoontjes die je moet plegen? Op zulke momenten is ABS Actual Business Services er voor jou. Maak gebruik van onze terug- en uitbelservice en wij nemen dit soort vervelende telefoontjes voor je uithanden.

Groet,
Biby Terlouw
Officemanager

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer reviews

Stuur ons een bericht

Waar kunnen we u mee helpen

Neem gerust contact met ons, dan beantwoorden we graag uw vragen.

Tel: 020-626 88 61






    × WhatsApp