Telefoonservice

Home > Telefoonservice

Telefoonservice van ABS

ABS Actual Business Services

Al vele jaren hèt adres voor secretariaat- en telefoonservice met een grote persoonlijke betrokkenheid en een hoge kwaliteitsnorm. Gevestigd in het centrum van Amsterdam met een landelijk dekkende service.

ABS biedt

Plannen en prijzen

Telefoonservice

SMALL

15 gesprekken

€ 60,-

MEDIUM

25 gesprekken

€ 95,-

LARGE

100 gesprekken

€ 170,-

Hoe werkt het?

Onze openingstijden zijn van 8.30 tot 17.30 uur. Gedurende deze tijd nemen wij voor u de telefoon aan. Vooraf vult u onze vragenlijst in, zodat wij precies weten wat de wensen zijn en wat voor u belangrijk is. U krijgt van ons een telefoonnummer waarnaar u de eigen telefoon kunt doorschakelen. Er wordt opgenomen met uw bedrijfsnaam, wij profileren ons als onderdeel van uw organisatie. De beller zal van de doorschakeling niets merken. 

Afhankelijk van uw wensen en richtlijnen, die u kunt wijzigen wanneer u wilt, handelen wij het telefoongesprek af, of verbinden door. U kunt kiezen voor continu doorgeschakeld staan of tijdelijk.

Terugbelservice

Geen tijd om zelf een klant terug te bellen?
Wij bellen aan de hand van uw instructies terug en brengen doen hierover verslag aan u.

Berichten

Van elk telefoontje krijgt u een bericht per e-mail. U kunt ervoor kiezen berichten direct na elk telefoontje gemaild te krijgen. Wilt u niet de hele dag door gestoord worden met berichtgeving van de telefoontjes, dan kan u kiezen om een overzicht te laten toesturen om 12.00, 15.00 uur en 17.30 uur.

Landelijke dekking

Het feit dat wij in Amsterdam zijn gevestigd vormt geen enkele belemmering voor klanten uit andere regio’s die gebruik willen maken van onze telefoonservice.

Er zijn vele redenen. Het kan zijn dat u een eigen bedrijf wilt opstarten, veel ‘op de weg’ zult zijn, maar goede, persoonlijke telefonische bereikbaarheid erg belangrijk vindt. Juist dat ene telefoontje kan het verschil maken! Het kan ook zijn dat u overlapping zoekt bij telefonische pieken, vakanties of langdurige ziekte, bij veelvuldige afwezigheid van eigen medewerkers, of ter vervanging van een eigen vaste telefoniste.

Het doorschakelen naar ABS gaat heel eenvoudig:

Direct doorschakelen
Toets *21* in gevolgd door het telefoonnummer waarnaar u wilt doorschakelen en sluit af met #. Uw telefoontjes komen nu direct bij ons binnen.

Vertraagd doorschakelen
Toets *61* in gevolgd door het telefoonnummer waarnaar u wilt doorschakelen en sluit af met #. De telefoon komt nu na vijf keer overgaan bij ons binnen.
 
Doorschakelen bij in gesprek
Toets *67* in gevolgd door het telefoonnummer waarnaar u wilt doorschakelen en sluit af met #. Nu komen alleen telefoontjes bij ons binnen als u in gesprek bent.

Doorschakeling stoppen
Toets in #21#, #61# of #67# (afhankelijk van wat u eerder heeft ingevoerd).

Het kan zijn dat u wilt dat wij het telefoonverkeer overnemen en aan het eind van de dag of direct de telefoontjes aan u rapporteren. Het kan ook zijn dat u er de voorkeur aan geeft dat ABS functioneert als uw telefoniste en de gesprekken met u doorverbindt. Als u gebruik maakt van onze doorverbindservice betekent dat een aanzienlijke besparing, aangezien ABS dan de functie overneemt van een eigen vaste telefoniste, zonder dat u met de hoge kosten of bedrijfsrisico’s zit. Als u uw agenda doorgeeft, dan houden wij daar rekening mee, ook tussentijdse wijzigingen kunnen op elk moment aan ons worden doorgegeven.

Wordt er buiten de kantoortijden van ABS wel eens voor u gebeld? Voor die momenten kunt u zelf uw eigen voicemail inspreken. Als de beller een boodschap inspreekt ontvangt u deze direct per e-mail als audiobestand.

Klinkt goed?

Je kunt ons op werkdagen
tussen 8.30 t/m 17.30 uur bereiken.
Via abs@abs-info.nl of 020-6268861