Mijn broek zakte nog net niet af…

Net op het moment dat ik ben opgestaan om mijn heerlijk ruikende tosti uit het tosti apparaat te halen, rinkelt de telefoon. Ik springt terug en pak de telefoon. Aan de andere kant heb ik een dame die naar dhr. De Boer vraagt. “Hij is helaas ziek mevrouw”, vertel ik haar. “Nou”, antwoord ze, ”dat vind ik een raar verhaal, hij was gisteren ook al ziek”. Een beetje beduusd van haar reactie antwoord ik vragend “u vindt het raar dat hij ziek is mevrouw?” “Ja ik vind het vreemd, maar ik weet even voldoende, dag mevrouw”, waarop ze de verbinding verbreekt.”

Tja sommige telefoontjes, wat moet je daar nou mee. Nou ik zal het je vertellen, even je wenkbrauwen ophalen en weer door!

Wij van ABS Actual Business Services ondervangen dagelijks vele van dit soort ‘vreemde’ telefoontjes zodat je ongestoord kan werken en zijn zo een verlengstuk van vele bedrijven.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer reviews

MEIJERS RESEARCH

MEIJERS RESEARCH is een bureau in marketing- en beleids- en communicatie onderzoek.

Stuur ons een bericht

Waar kunnen we u mee helpen

Neem gerust contact met ons, dan beantwoorden we graag uw vragen.

Tel: 020-626 88 61