Arno Diederen Legal mediator & advocaat

“Omdat ik vaak en soms ook heel lang in overleg ben en niet gestoord kan worden is het lastig om permanent bereikbaar te zijn. Ik heb als eenmanskantoor immers ook geen groot en duur secretariaat nodig. Al sinds 2010 is ABS voor mijn slechte bereikbaarheid de trouwe en perfecte oplossing. Cliënten krijgen altijd iemand persoonlijk te spreken die snapt wat ik doe en die uitlegt waarom ik zelf niet opneem. En die de boodschap noteert zodat ik op een later moment terug kan bellen. En ze bedenken altijd wel iets waardoor de cliënt zich te woord gestaan voelt, dat krijg ik tenminste vaak van cliënten terug. En daar word ik dan weer blij van.”

“Als full-time legal mediator help ik particulieren, bedrijven en de non-profitsector om efficiënt en tegen beperkte kosten hun geschillen op te lossen. Als mediator houd ik de regie over het vinden van de oplossing in handen, en als advocaat zie ik er op toe dat die oplossing ook weer juridische ingebed wordt.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer reviews

Stuur ons een bericht

Waar kunnen we u mee helpen

Neem gerust contact met ons, dan beantwoorden we graag uw vragen.

Tel: 020-626 88 61


    × WhatsApp