Shipside

“Sinds 2005 maakt Shipside al gebruik van de telefoonservice van ABS waardoor Shipside optimaal telefonisch bereikbaar is, wat een must is aangezien telefonisch contact vaak het enige verbale contact is wat klanten met Shipside hebben. Klanten bellen voor 99% uit het buitenland en de voertaal is dan ook veelal in het Engels, ook in het Engels communiceren heeft ABS zich bewezen. Goede en service gerichte communicatie per e-mail en telefoon is voor Shipside essentieel, klanten baseren hierop de betrouwbaarheid van een bedrijf als Shipside voor hun aankopen.”

“Als ik doorschakel geef ik meestal door voor hoe lang ik uit de lucht ben. ABS communiceert dit naar de bellers waardoor zij weten wanneer ze ongeveer teruggebeld zullen worden. De goede communicatie tussen Shipside en ABS en de goede communicatie tussen ABS en mijn klanten beantwoord aan de hoge service standaard van Shipside, welke van groot belang is bij de verkoop van voertuigen.
De korte lijnen en de goede service en niet te vergeten de kosten van ABS hebben mij nooit laten twijfelen over mijn keuzen van ABS.”

Shipside Tax Free Cars verkoopt nieuwe belastingvrije auto’s aan diplomaten, expats en B2B en verscheept deze over de gehele wereld naar het land van bestemming en/of zorgt voor de aflevering hiervan op Schiphol met een belastingvrij kenteken.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer reviews

Opgegeten geld

“Hey, hallo, moet u eens even horen, mijn hond heeft geknabbeld op

Pretsigaret

“Hallo mevrouw, ik bel u even om te vragen wat ik mijn

Stuur ons een bericht

Waar kunnen we u mee helpen

Neem gerust contact met ons, dan beantwoorden we graag uw vragen.

Tel: 020-626 88 61


    × WhatsApp