De Beeldenmakers

“ABS helpt ons om nooit een gesprek te missen. Als onze kantoorlijn bezet is, of als het druk is, rekenen wij op de back-up van ABS. In de stijl en naam van ons bedrijf staan zij klanten te woord en leggen ze het gesprek vast in een paar regels die wij per e-mail ontvangen. Daarnaast hebben wij ABS geïnstrueerd om antwoord te geven op bepaalde vragen van klanten waardoor wij niet hoeven terug te bellen en de klant direct geholpen is.

 Voor onze vaste klanten is ABS inmiddels een bekende stem en een vertrouwde partij om hun boodschappen of vragen neer te leggen.

 Voor nieuwe klanten is ABS natuurlijk onze eerste kennismaking met ons bedrijf, des te belangrijker dat dit een goede is. ‘You never get a second change to make a first impression’ en dat doen ze heel erg goed!

De Beeldenmakers verzorgt complete vastgoedpresentaties zoals fotografie, het inmeten van woningen en commercieel vastgoed conform de NEN2580 en/of NVM meetinstructie, het vervaardigen van plattegronden in 2D & 3D, 360 graden fotografie, woningvideo’s en digitale restyling.”

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer reviews

Fiets weg

“Hallo dame hoort u eens even”, zegt een krakerig vrouwenstem door de

Stuur ons een bericht

Waar kunnen we u mee helpen

Neem gerust contact met ons, dan beantwoorden we graag uw vragen.

Tel: 020-626 88 61


    × WhatsApp