medisch centrum voor staturele aandoeningen

De voornaamste prioriteit binnen het MCvSA ligt bij het onderkennen en behandelen van houding- en lichaamsklachten. Daarnaast kunnen wij ook intensieve multidisciplinaire samenwerking verlenen tussen andere disciplines in het herstel van de patiënt. Binnen het MCvSA worden verschillende therapievormen veelvuldig gecombineerd in de behandeling van houding- en beweging gerelateerde gezondheidsklachten. Door de verschillende therapievormen te combineren is het lichaam beter in staat om de houding- en bewegingsfuncties te verbeteren en daarmee de beperkingen in het dagelijkse leven en pijnklachten te verminderen.

Op zoek naar een oplossing voor de telefoonbeantwoording en het agendabeheer tijdens vakantieperiodes kwamen we terecht bij ABS.
Wat hun onderscheidde was het directe contact en de oplossingsgerichtheid. Zij dachten mee binnen de bestaande mogelijkheden.

Zij geven snelle en duidelijke antwoorden op vragen en het beheer van de agenda en telefoonservice gebeurt op dezelfde professionele wijze als onze patiënten en wij gewend zijn. Wij hebben inmiddels goede berichten teruggekregen van de patiënten. De diensten van ABS gebruiken wij nu ook voor de beantwoording en planning van de agenda op dagen dat de praktijk gesloten is en na 16:30. Zo zijn wij altijd bereikbaar.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer reviews

Ideeën?!

Een grijze ochtend, de hoge gebouwen van Amsterdam verdwijnen in laaghangende mist.

Fiets weg

“Hallo dame hoort u eens even”, zegt een krakerig vrouwenstem door de

Stuur ons een bericht

Waar kunnen we u mee helpen

Neem gerust contact met ons, dan beantwoorden we graag uw vragen.

Tel: 020-626 88 61


    × WhatsApp